Vi finns här för dig!

 

Kontakta oss

Fields marked with * are required.

 

Q-steel AB hjälper Er från ritning till färdig produkt.

 

Stor kunskap och erfarenhet av både material och leverantörer gör att vi uppfyller Era önskemål. Mångårig handel med flera företag i både Europa och Asien har lett fram till att vi idag endast handlar direkt med tillverkande och certifierade leverantörer. Inga mellanhänder ger Er större säkerhet och ett bättre pris. Vi värnar om den personliga kontakten med våra kunder och med våra leverantörer, allt för att slutprodukten ska uppfylla Era önskemål och krav.

 

Q-steel AB är ett nystartat dotterbolag med försäljningskontor i Oskarström, strax utanför Halmstad. Här arbetar Henrik som är vår VD tillika säljare som brinner för gjutgods och smide. Han har erfarenheter inom området som sträcker sig närmre 20 år bakåt i tiden. Han har arbetat inom branschens alla olika led och innehar gesällbrev i Gjutaryrket. 

 

I anslutning till vårt huvudkontor, i Hallstahammar, ligger vårt lager där vi har möjlighet att lagerföra Era varor om så önskas. I Hallstahammar finner ni vår medarbetare, Ola. Han besitter gedigna kunskaper och hjälper också gärna till.